Læreplass i AF Anlegg – Kan du se det for deg? 

Vi søker deg som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, ydmyk og som trives med å jobbe ute i prosjekt. Vårt arbeidsmiljø er preget av at de ansatte trives og er stolte av jobben de gjør. I AF setter vi høye krav til engasjement og arbeidsinnsats, i tillegg til at vi har fokus på sikkerhet. Det er viktig for oss at du er punktlig og er opptatt av å levere et godt arbeid. 

Som lærling i AF Anlegg må du være forberedt på å pendle til der prosjektet holder til og bo på brakke i tiden du er på jobb. Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med ditt fag i et stort selskap med spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter? Da burde du søke om læreplass hos oss.

AF Anlegg tilbyr læreplass innen følgende fag:

  • Anleggsmaskinmekaniker
  • Betong
  • Maskinfører
  • Fjell- og bergverk
  • Vei- og anlegg
  • Tunnelinnredning
  • Anleggsrørlegger

Når du søker læreplass hos oss må følgende være med:

  • Siste karakterutskrift med fravær
  • Kortfattet søknad med CV og evt. attester
  • Kursbevis/sertifikater

For å søke læreplass klikker du på den blå knappen øverst på denne siden "Søk på stillingen", og fyller deretter inn de påkrevde feltene.

Se også mer informasjon og tips til hvordan skrive søknad her.

Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg våre ansatte på Instagram, eller sjekk ut AF Gruppen på YouTube.