I AF Bygg Syd söker vi nyfikna personer som vill vara med och bidra till verksamheten i stort, genom att över tid lära sig de olika delarna av verksamheten. Det betyder att det finns alla möjligheter att få utvecklas vidare in i nya roller eller ta ett större ansvar. Till stöd har du seniora kollegor med lång erfarenhet i branschen.

Som nyanställd entreprenadingenjör har du en fantastik möjlighet att lära känna hela AF Bygg Syds verksamhet.

Vi vill att du skapar dig en förståelse för projektens alla delar. Din start hos oss blir i vårt projekt Sjölunda avloppsreningsverk i Malmö. Läs gärna mer om projektet på vår hemsida. Du stöttar vår platschef med bl a planering, inköp, arbetsmiljöarbete, kalkyl och ÄTA-hantering samtidigt som du kommer att få prova på arbetsledarens roll.

För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, söker svar genom att ställa de rätta frågorna, arbetar strukturerat och vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Du blivit klar med relevant högskole- eller universitetsutbildning under de senaste tre åren.

Låter detta som något för dig, skicka in din ansökan.