TEAM Bispevika trenger folk som elsker å jobbe i TEAM og vil digitalisere byggebransjen!

  • BIM-tekniker
  • Systemutvikler og pådriver digitalisering/AI

Team Bispevika er et av de største og mest innovative byggeprosjektene i Norge. Vi bidrar med å skape Norges beste bydel og målet er å skape 40% mer verdi en tradisjonelle byggeprosjekter. Prosjektet er et samarbeid mellom OSU, Oslo S Utvikling AS og AF Gruppen.

Vi trenger en BIM tekniker og en systemutvikler som har MINDSET og ambisjoner for å skape ekstraordinære prestasjoner og samhandling i verdensklasse. I Team Bispevika får du være med å utvikle fremtidens samhandlingsform og digitale plattform som kommer til å endre byggebransjen for alltid.

Vi vil ha folk som kan «gutse» og har riktige holdninger til teamarbeid og som leverer varene for å utvikle vår lærings- og prestasjonskultur. Hos oss får du være med å forme dine egen fremtid og lære av de beste fagfolkene og lederne i bransjen. Du får lage din egen personlige målplan der du sammen med teamet definere dine egne ambisjoner og læringsmål for å prestere ekstraordinært i Norges råeste og mest innovative byggeprosjekt.

Vi har bransjens råeste satsing på digitalisering der du får boltre deg med de råeste verktøyene blant supre kollegaer. TEAM Bispevika benytter blant annet robotteknologi (RPA), parametrisk design, VR/AR i kombinasjon med BIM i flere av dagens prosesser og leveranser. Vi har også ambisjon om å sprenge grensene for AI modellering og systemutvikling.

Som en del av vårt fagmiljø vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging av digitale verktøy, herunder BIM, i alle prosjektets faser.

Du bør ha kompetanse i ett eller flere BIM-program: F.eks. Solibri, Trimble Connect, Revit, Dynamo, Navisworks, etc.

Du bør ha kompetanse til å behandle og benytte informasjon fra typiske dataformater innenfor bygg og infrastruktur og BIM: F.eks. ifc, dwg, sosi, etc.

Det er et pluss om du har kjennskap til VDC og buildingsmart-prinsipper. Erfaring, og/eller spesielt stor interesse for fagfeltet kan kompensere for manglende formell kompetanse.

Vi søker deg som har evnen til å få ting gjort, tilegne deg ny kunnskap og har evne til å kommunisere godt med de rundt deg. Som BIM-tekniker bør du ha faglig bakgrunn innen bygg- og anleggssektoren, fra enten teknisk fagskole, høgskole eller universitet. Som Systemutvikler tenker vi at du har en strategisk/analytisk erfaring ikke nødvendigvis fra byggebransjen.

TEAM Bispevika har verdens best beliggende arbeidssted med kontor på Sørengkaia i Oslo Sentrum. I søknaden er det ønskelig at du beskriver kort hva du mener du kan bidra med i en slik stilling.

Snarlig tiltredelse ønskes.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.