AF Bygg Syd fortsätter att växa och behöver anställa två Kalkyl- och anbudsingenjörer. En till vårt huvudkontor i Halmstad och en till vårt kontor i Löddeköpinge, Skåne. Vi behöver dig som kan ditt jobb och vill vara med och förändra!

Din roll är oerhört viktig för att vi skall försätta leverera projekt med vår höga kvalitet och goda lönsamhet. Som Kalkyl- och anbudsingenjör tar du fram underlag till anbudsprocessen och är huvudperson i projektens tidiga skeenden. Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är en av dina viktigaste arbetsuppgifter. Att arbeta medvetet med risk är något vi är bra på inom AF, och där spelar du en viktig roll under anbudsarbetet.

Du gillar utmaningar och att jobba gentemot uppsatta mål där du får bidra med kreativa lösningar. Att ha flera processer igång parallellt är inget problem för dig och du har goda kunskaper om byggets olika skeenden och delar.

Utöver att arbeta med siffror, göra risk- och möjlighetsbedömningar och skapa resultat har du ett utpräglat affärssinne som innebär eget driv, struktur och uthållighet.

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete, antingen i en renodlad roll eller som en del av dina uppgifter i en produktionsinriktad roll.

För oss på AF är det självklart att vi är rädda om varandra och att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Som medarbetare i AF bidrar vi alla till att upprätthålla vårt goda arbetsmiljöarbete.

Våra kärnvärden på AF har varit med oss sedan bolagets början och som nyckelperson i bolaget är det viktigt att du kan identifiera dig med dessa:

  • Att lita på
  • Frihet att utöva entreprenörskap och yrkeskunnande enligt mål och krav
  • Noggrannhet och hårt arbete
  • Vilja till lönsam tillväxt
  • Ledning genom närvaro och inlevelse

Välkommen med din ansökan!