AF Bygg Syd är mitt uppe i en tillväxtresa och i denna satsning behöver vi anställa fler platschefer. Vi behöver dig som kan ditt jobb och vill vara med och förändra.

Som platschef är du ytterst ansvarig i projektet och AF’s representant i den dagliga driften mot alla parter som befinner sig på byggarbetsplatsen.

Vi tror på människors förmåga. På AF får du frihet att lösa uppgiften och ansvar för att bidra till ett gott resultat i våra projekt. Som stöd har du AF’s ledningssystem, där du är den som upprättar egenkontroller för kvalitet och miljö. Du ansvarar för arbetsplatsberedning för hantverkarna och även för att denna blir korrekt dokumenterad. Att hålla dig uppdaterad kring regelverk, externa så väl som interna är en självklarhet för dig.

Vi på AF är måna om att bygga laget. När vi litar på varandra kan vi göra ett bra och effektivt jobb tillsammans. Som platschef har du personalansvaret för våra hantverkare och det operativa ansvaret för tjänstemännen i projektet. Du är ansvarig för budget- och resultat.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av en arbetsledande befattning och minst tio års erfarenhet av byggbranschen.

Våra projekt sträcker sig över ett större geografiskt område och just nu söker vi platschefer både till Halmstad, Malmö och som kan ”ligga ute” på projekt.

Våra värderingar har väglett oss sedan bolagets början och som ledare är det viktigt att du kan identifiera dig med dessa:

  • Att lita på
  • Frihet att utöva entreprenörskap och yrkeskunnande enligt mål och krav
  • Noggrannhet och hårt arbete
  • Vilja till lönsam tillväxt
  • Ledning genom närvaro och inlevelse

För oss på AF är det självklart att vi är rädda om varandra och att tillsammans skapa en god arbetsmiljö. Din uppgift är att tillsammans med ditt team upprätthålla vårt goda arbetsmiljöarbete.

Välkommen med din ansökan!