AF Bygg Syd fortsätter att växa och i denna satsning behöver vi anställa en engagerad Projekteringsledare med placering antingen på vårt huvudkontor i Halmstad eller på vårt kontor i Löddeköpinge, Skåne. Vi behöver dig som kan ditt jobb och vill vara med och förändra.

I rollen som Projekteringsledare ansvarar du för projekteringsprocessen och är den som omvandlar våra beställares visioner till bygghandlingar där du leder projekteringsarbetet i komplexa byggprojekt. Under projekteringen deltar många aktörer med olika intressen och bakgrund. Du som Projekteringsledare samordnar dessa grupper och styr projekteringen mot fastställda mål. Du bevakar också beställarens intressen och ser till att insatserna anpassas för att möta beställarens krav. I våra egenutvecklade projekt är du en viktig länk mellan projektutveckling och produktion. Din roll är oerhört viktig för att vi skall lyckas fortsätta utveckla vår verksamhet och våra projekt med hög kvalitet och god lönsamhet.

Som Projekteringsledare gillar du utmaningar och att jobba gentemot uppsatta mål där du får bidra med kreativa lösningar. Som person behöver du tycka om att arbeta i projektteam. Du är lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsorienterad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt. Du tycker det är roligt att leda och styra andra människor och har ett genuint intresse för byggprojekt.

Vi söker dig som har en bred byggteknisk utbildning och flera års erfarenhet som projekteringsledare eller teknisk konsult. Kunskaper om produktion, konstruktion och installationer värdesätts också.

Våra kärnvärden på AF har varit med oss sedan bolagets början och det är viktigt att du kan identifiera dig med dessa:

  • Att lita på
  • Frihet att utöva entreprenörskap och yrkeskunnande enligt mål och krav
  • Noggrannhet och hårt arbete
  • Vilja till lönsam tillväxt
  • Ledning genom närvaro och inlevelse

Välkommen med din ansökan!