AF Energi & Miljøteknikk AS er en forretningsenhet i AF Gruppen ASA med over 90 medarbeidere med engasjement for bærekraftige energiløsninger i bygg og industri.

Selskapet vinner frem på ambisjonen med å kombinere tverrfaglig energikompetanse med innovative produksjonsmetoder og moderne gjennomføringskonsepter.

Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå etter en dyktig elektriker som ønsker å ta BAS/anleggsleder-ansvar på våre prosjekter, fortrinnsvis i Osloområdet.

Hvem ser vi etter:

Vi søker deg som kan fylle rollen som en engasjert og involverende BAS/anleggsleder elektro for andre elektrikere i produksjonslinjen. Du har kanskje jobbet noen år som elektriker og ønsker å strekke deg mot et nytt nivå. Du har lyst og evner å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi. Videre er det viktig at du anser deg selv som en strukturert og systematisk arbeider. Dersom dette er en beskrivelse du kjenner deg igjen i, vil dette på sikt kunne bli en rolle med resultatansvar i prosjekter.


Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev Gr. L
  • Relevant erfaring
  • Førerkort Kl. B er et krav
  • God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne


Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Ledelse av medarbeidere i ditt team
  • Sentral rolle i produksjonen sammen med anleggsleder
  • Små til mellomstore elektroprosjekter
  • Serviceoppdrag på rammeavtaler og faste kunder
  • Løpende kundekontakt
  • Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden


Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.