Har du evne til å tenke helhetlig og kommersielt, med sikkerhet og kvalitet i alle ledd? Da vil vi bli bedre kjent med deg. Om du i tillegg har erfaring fra å lede større deler av et byggeprosjekt, da tror vi du kan være personen vi ser etter.

Som Anleggsleder hos oss vil du få det operative ansvaret for å lede og planlegge driften av arbeidene i et prosjekt innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, økonomi, tid og produktivitet. Du vil ha ansvar for oppfølging og koordinering av underentreprenører og leverandører, samt planlegging mot sideentreprenører. Du har kjennskap til Lean-metodikk for bruk i produksjonsplanlegging- og styring, og du brenner for høy produksjon. Sikkerhet er sentralt i vår produksjon, rett vedkommende må kunne være en fanebærer for gjennomgående høye krav til sikkerhet. 

Du får ansvar for å lede vår funksjonærstab for den operative driften i prosjekt og vil være Prosjektleders stedfortreder. Du er faglig sterk, motiverende, tydelig, systematisk og har gode formuleringsevner. Godt humør og en god porsjon humor kommer også godt med hos oss.

Du vil jobbe med og rapportere til Prosjektleder, arbeidssted vil variere etter behov, men alltid på den enkelte byggeplass i Stor-Oslo.

Kvalifikasjoner

Rett kandidat bør ha minimum 5 års erfaring med utførelse eller oppfølging av produksjon, herunder ansvar for planlegging, kvalitet- og sikkerhetsarbeider i byggeprosjekt. Utdanning med minimum fagbrev eller ingeniør er et krav. Inngående kjennskap til og erfaring med byggeteknikk innenfor et eller flere sentrale fagfelt for bygg (betong, tømmer, bygningsfysikk, tekniske fag) bør være i ditt kunnskapsområde.

Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du ser muligheter og forbedringsbehov. Du er fremoverlent og dyktig til å prioritere og god på å lede og motivere dine medarbeidere. Samtidig er du strukturert, grundig og nytenkende. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å fordype og videreutvikle deg innenfor planlegging, logistikk, produksjon, personalledelse og sikre best mulig utgangspunkt for våre underentreprenørers drift, samtidig som du skal lede en stor produksjonsorganisasjon på byggeplassen.

Rollen krever at du har gode samarbeidsevner kan jobbe selvstendig, at du er serviceinnstilt og tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.