AF Bygg Syd är i ett expansivt skede och söker nu ytterligare personal till vår verksamhet inom byggnation av vatten- och avloppsreningsverk och letar efter dig som vill arbeta i ett personligt team med hög kompetens och korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill jobba som entreprenadingenjör inom VA-området .

Arbetsuppgifter

Som erfaren entreprenadingenjör på AF Bygg Syd kommer du främst vara ansvarig för anbud, projektering, Bas P samt överlämning och infasning till produktion. Beroende på projektens storlek kommer du behöva arbeta självständigt såväl ihop med övriga medarbetare. Varje projekt kommer gå hand i hand med en utsedd projektchef. Din närmaste chef kommer bli avdelningschefen för vatten- och avloppsreningsverk.

Kvalifikationer

Du som söker har mer än 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta självständigt med flera olika projekt samtidigt.

Har du dokumenterat intresse eller erfarenhet från inom det vi kallar VA-området, dvs byggnation av vatten- och avloppsreningsverk är det meriterande.  

Du utgår från något av våra kontor i Halmstad eller Löddeköpinge men då vi arbetar i ett geografiskt område som sträcker sig över hela Götaland innebär det att du som söker måste kunna ha några planerade resdagar per år. Körkort är ett krav.

Egenskaper

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet inom bygg- och anläggningsprocesser, entreprenad-juridik, kalkyl- och produktionsplanering, logistik samt projektekonomi. Vi tror att du är van att arbeta strukturerat och målinriktat samt att du kan prioritera och hålla tidsramar.

På AF Bygg Syd är våra entreprenadingenjörer delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra beställare, samarbetspartners, underleverantörer och projektörer och har ett nära samarbete med projektchef och platschef vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder

På AF Bygg Syd tror vi att det finns ett samband mellan trivsel och prestation och vi är stolta över att kunna visa på såväl goda resultat för företaget som hög trivsel bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och vårt sätt att arbeta underlättar för kompetenta medarbetare att utvecklas inom nya kompetens- och ansvarsområden.

Som entreprenadingenjör kommer du få ett spännande, omväxlande arbetet med stora utecklingsmöjligheter och möjlighet att växa med bolaget. I rollen har du frihet att lösa uppgiften och ansvar för att bidra till ett gott resultat i vår verksamhet.

Urval till tjänsterna kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!