AF Bygg Syd är i ett expansivt skede och söker nu ytterligare personal till vår verksamhet inom byggnation av vatten- och avloppsreningsverk och letar efter dig som vill arbeta i ett personligt team med hög kompetens och korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill jobba som projektchef med inriktning VA-projekt.

Arbetsuppgifter

Som projektchef leder du projektet och dess medarbetare och du har det övergripande ansvaret i projektet och att det genomförs inom satta ekonomiska ramar och säkerställer att vi arbetar mot uppsatta mål med avseende på tider, miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Din närmsta chef kommer bli avdelningschefen för vatten- och avloppsreningsverk.

Kvalifikationer

Du som söker har en byggteknisk ingenjörsutbildning samt minst 2-3 års erfarenhet i rollen som projektchef, alternativt mångårig erfarenhet i ledande roller inom byggbranschen. Har du dokumenterat intresse eller erfarenhet från inom det vi kallar VA-området, dvs byggnation av vatten- och avloppsreningsverk är det meriterande.  

Du har god datorvana samt goda kunskaper inom kostnadsstyrning, prognosarbete, entreprenadjuridik och tidsplanering. Som projektchef kommer du kommunicera och dokumentera utifrån såväl bolagets krav som kund- och lagkrav. Du behöver därför behärska det svenska språket väl i både tal och skrift.

Du utgår från något av våra kontor i Halmstad eller Löddeköpinge men då vi arbetar i ett geografiskt område som sträcker sig över hela Götaland innebär det att du som söker måste kunna ha några planerade resdagar per år. Körkort är ett krav.

Egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som projektchef tror vi att du är en driven och resultatorienterad person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning.  Du är strukturerad, affärsmässig och lösningsorienterad samtidigt som du är en god kommunikatör och är skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitet i rätt tid.

Vi erbjuder

På AF Bygg Syd tror vi att det finns ett samband mellan trivsel och prestation och vi är stolta över att kunna visa på såväl goda resultat för företaget som hög trivsel bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och vårt sätt att arbeta underlättar för kompetenta medarbetare att utvecklas inom nya kompetens- och ansvarsområden.

Vi är en platt och kompetent organisation som kommer stötta dig genom projektets alla skeden från anbud, kalkyl och projektering till produktion och överlämning. 

Urval till tjänsten kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!