Inom ramen för AF Gruppens satsning för sysselsättningsskapande åtgärder inom E4 Förbifart Stockholm, FSE 305, välkomnar vi dig som arbetssökande via arbetsförmedlingen till följande möjlighet:

AF Gruppen är en ledande norsk entreprenör- och industrikoncern. AF genomför nu på uppdrag av Trafikverket utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. Arbetet påbörjades sommaren 2020 och kontraktsvärdet uppskattas till 3 400 MSEK.

Uppgifter

 • Leveransmottagning (Till största del med hjullastare & Truck)
 • Inskrivning, kontrollering, avstämningar och distribueringar av leveranser (norra & södra laget)
 • Beställningar
 • Lagerhållning

I övrigt assistera samtlig lagerpersonal med arbetsuppgifter som bland annat tvätt av tjänstebilar/maskiner på anläggningen, körning och hämtning av material mellan våra två anläggningar samt städning och övriga ärenden.

Meriterande kompetenser:

 • Erfarenhet av bygg eller lagerarbete
 • Goda kunskaper engelska, i både tal och skrift.
 • God förståelse i norska eller sydslaviska språk (alternativt lätt för lära sig språk)
 • Basala kunskaper inom Officepaketet
 • Erfarenhet med körning av hjullastare
 • Tillgång till eget fordon

Krav

 • B-körkort + utökat för tung släpkärra
 • Truckkort
 • Hjullastarkort
 • Svenska

Personlig profil

Som person ser vi att du är självgående, och har ögon för vad som behövs göras utan konstanta order. Till detta har du förmåga att prioritera arbetsuppgifter samt hitta lösningar på problem som uppstår under dagen. Du är en stresstålig person som trivs med att arbeta i högt tempo, tillsammans med dina kollegor, har ett engagemang att utveckla lagret genom att komma med idéer & förslag. Vi önskar även en morgonpigg, glad och fysiskt stabil person då arbetet innebär en hel del arbete med kroppen och körningar.

 

Vi erbjuder

På AF Gruppen blir du en del av en gemenskap av engagerade kollegor som brinner för sitt område och för att nå resultat. På AF tror vi att det finns ett samband mellan trivsel och prestation, och vi är stolta över att kunna visa på såväl goda resultat för företaget som hög trivsel bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och ger förutsättningar för att kompetenta medarbetare ska kunna fortsätta att utvecklas.

 

Arbetstiderna är mellan 07:00-16:00, måndag till fredag och anläggningen är etablerad i Ekerö, Drottningholm.