AF Bygg Østfold er en entreprenør med store byggeprosjekter både i Østfold og Folloområdet. Nå er vi også med på byggingen av det nye sykehuset i Drammen. Her trenger vi flere dyktige medarbeidere som motiveres av å arbeide med entreprenørskap i store og komplekse prosjekter.

Vi søker etter ledere som skal være med å drifte våre byggeplasser. Vi har behov for Anleggsledere og Driftsledere med relevant erfaring og gode resultater fra lignende stilling i byggebransjen.

Vi tror du kjennetegnes ved at du er nysgjerrig, liker utfordringer, samt trives med å få ansvar.
Du har teknisk utdannelse, alternativt relevant erfaring fra bransjen, og ønsker å være med å utvikle AF Bygg Østfold videre. Du trives med til å jobbe i team, der du får stor mulighet for varierte ansvarsområder og oppgaver. Du må kunne kommunisere godt på norsk muntlig/skriftlig for å bli vurdert. 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid entreprenør. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.