I AF har vi en sterk HMS-kultur og solid fokus på systematikk. Som HMS leder søker vi etter deg som kan være med å lede videreutviklingen av AFs HMS-arbeid, systemer og prosesser. Det er viktig at du også evner å tilrettelegge for sikker og effektiv drift på alle nivåer i våre prosjekter. Du vil få gode muligheter for å påvirke utvikling av enheten på alle fagområder innenfor HMS (helse, arbeidsmiljø, ytre miljø, sikkerhet og A-krim). Du vil også kunne delta i AFs forumer på tvers av forretningsenhetene. 

Kvalifikasjoner

Rett kandidat bør ha minimum 5 års erfaring med HMS-arbeid, fortrinnsvis fra bygg og anlegg, og utdanning som ingeniør eller sivilingeniør. Inngående kjennskap til og erfaring med HMS-arbeid kan kompensere for formell utdanning. Det er positivt om du har praktisk erfaring fra prosjekter, enten som fagarbeider eller funksjonær. Kjennskap og interesse for miljø og Breeam er en fordel men ikke et krav.

Personlige egenskaper

Vi leter etter en detaljorientert person med evne til å se det store bildet. Du ser muligheter og beskriver utviklingsbehov. Du er foroverlent og dyktig til å prioritere. Samtidig er du strukturert, grundig og nytenkende. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å videreutvikle og jobbe med HMS-arbeidet i AF på sikt.

Rollen krever at du jobber selvstendig, at du er serviceinnstilt og tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.