AF AeronMollier søker etter en HVAC Prosjektingeniør til vårt kontor i Bergen eller Stavanger

AF AeronMollier har flere langsiktige rammeavtaler for service og vedlikehold av HVAC-anlegg og kuldeanlegg på offshoreinstallasjoner på norsk sokkel, og vi har levert utstyr og tjenester i forbindelse med flere nybygg- og modifikasjonsprosjekter på offshoreinstallasjoner og landbaserte anlegg. Oppdragsmengden er økende, og vi søker nå etter prosjektingeniør til våre kontorer i Bergen /Stavanger

Som prosjektingeniør i AF AeronMollier blir du engasjert i mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og du får i stor grad styre din egen arbeidsdag under mottoet "frihet under ansvar". Du får mulighet til å arbeide med prosjekter for både nye installasjoner og modifikasjoner av eksisterende anlegg, samt utføre befaringer for å planlegge og tilby HVAC-løsninger for kunde. Fremtiden er energioptimalisering og vi har stor fokus nye innovative og miljøriktige løsninger sammen med våre kunder.

Det må påberegnes noe reisevirksomhet både innenlands og utenlands, samt til offshore installasjoner. Du bør derfor tilfredsstille kravene til offshoresertifikat.

Arbeidsoppgaver:

 • Befaringer på offshoreinstallasjoner
 • Delta i tilbudsarbeid
 • Utarbeide HVAC-R tekniske løsninger
 • Delta i prosjektteamet ved gjennomføring av prosjekter
 • Utarbeidelse av nødvendig teknisk dokumentasjon
 • Kvalitetssikring av dokumentasjon fra underleverandører
 • Deltakelse på tester av løsning hos leverandører
 • Teknisk støtte ved installasjon og igangkjøring

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring som prosjektingeniør, prosjektmedarbeider, og/eller tekniker innen ventilasjon offshore
 • Bachelor i ingeniørfag, eventuelt teknisk fagskole (KEM). Det er en fordel om du også har fagbrev innen ventilasjon. Utstrakt erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Offshoresertifikat ønskelig
 • Beherske både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig
 • Serviceinnstilt med en positiv holdning
 • Høy arbeidskapasitet
 • Strukturert
 • Løsningsorientert

I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg selv innen nye fag- og ansvarsområder. AF tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. Her tilbys du også medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram.

Arbeidsted: Base i Stavanger eller Bergen

Les mer om AF AeronMollier

Søknader blir behandlet fortløpende