AF Bygg Syd är i ett expansivt skede och söker nu ytterligare personal till vår verksamhet inom byggnation av vatten- och avloppsreningsverk och letar efter dig som vill arbeta i ett personligt team med hög kompetens och korta beslutsvägar. Vi söker dig som vill jobba som yrkesarbetare på något av våra spännande VA-projekt. 

Arbetsuppgifter

Vi söker snickare och betongarbetare som är med hela vägen från formning-, armering- och gjutning till inrednings- och installationsarbeten i projektens slutskede. Du arbetar med olika typer av trä- och betongarbeten och kan bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer.

Som yrkesarbetare på AF Bygg Syd kommer arbetsdagarna variera. Du kommer att arbeta i en omväxlande miljö med både ny- och ombyggnationer av bostäder, lokaler, industrier och VA-projekt.

Vi söker dig som har

-yrkesbevis inom trä eller betong

-byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen

-goda kunskaper i svenska i tal och skrift

-ett högt säkerhetstänk

Är du betongarbetare ser vi gärna att du har några års erfarenhet av betongarbete, armering och gärna formning.

Som yrkesarbetare utgår du från din bostad och arbetar inom ett geografiskt område som sträcker sig över hela Götaland vilket innebär att du som söker måste kunna arbeta på annan ort under kortare eller längre perioder. Körkort och tillgång till husvagn är ett krav.

Har du erfarenhet av byggnation av vatten- och avloppsreningsverk är det meriterande. 

Egenskaper

Vi söker dig som är självgående och ordningsam, du tycker det är roligt att arbeta i team och har en positiv attityd. Vi tror att du är en noggrann person som är beredd att rycka in där det behövs även om det kan innebära att du kliver utanför dina vanliga arbetsuppgifter.

Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar istället för problem. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Hos oss får du den perfekta mixen av det mindre bolagets familjära känsla och det större bolagets resurser med möjlighet till stor personlig utveckling.

 

Urval till tjänsterna kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!