AF Offshore Decom er ledende i Europa innen fjerning, riving og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. I over 20 år har vi utviklet nye metoder og bygget kompetanse på fjerning og gjenvinning av komplekse industrianlegg og andre konstruksjoner. AF Offshore Decom klarer å gjenvinne 98 prosent av en utrangert offshoreinstallasjon. Våre godt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring fra riveprosjekter gjør det mulig for AF å påta oss de mest utfordrende fjerningsoppdragene i Nordsjøen. AF Offshore Decom tilbyr også en rekke konsulenttjenester som tekniske studier og kartlegging av farlig avfall. AF Offshore Decom er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001.

AF Offshore Decom er ledende i Europa innen fjerning, riving og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. I over 20 år har vi utviklet nye metoder og bygget kompetanse på fjerning og gjenvinning av komplekse industrianlegg og andre konstruksjoner. AF Offshore Decom klarer å gjenvinne 98 prosent av en utrangert offshoreinstallasjon. Våre godt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring fra riveprosjekter gjør det mulig for AF å påta oss de mest utfordrende fjerningsoppdragene i Nordsjøen. AF Offshore Decom tilbyr også en rekke konsulenttjenester som tekniske studier og kartlegging av farlig avfall. AF Offshore Decom er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001.

AF Offshore Decoms fremste styrke er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi prosjekterer, løfter, flytter og river noen av verdens største strukturer. De siste ti årene har vi, sammen med våre partnere, prosjektert, forberedt, løftet, flyttet og resirkulert en mengde utrangerte offshorekonstrukturer med en totalvekt på over 300 000 tonn. Vi jobber i et voksende internasjonalt marked med sterk konkurranse og er derfor avhengig av å kontinuerlig forbedre våre metoder. Til dette trenger vi enda flere kloke hoder med en god dose pågangsmot!

Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste ressurser for at vi skal nå våre mål. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter Prosjektplanleggere, fortrinnsvis med relevant erfaring fra prosjektarbeid.

Arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide og vedlikeholde planer for alle prosjektfaser inkludert timeestimering / endringshåndtering / ressursplanlegging.
  • Integrering av planer mellom underleverandører og kunder.
  • Være et naturlig tverrfaglig bindeledd mellom teknisk-, og kommersielt.
  • Samarbeide med økonomi i forbindelse med utarbeidelse av rapportering og prognoser
  • Koordinere aktiviteter i utførelsesfasen i samarbeid med driftsorganisasjonen.

Kvalifikasjoner:

  • Bachelor grad eller annen relevant utdannelse
  • God forståelse av prosjektarbeid
  • Erfaring med bruk av verktøy som: Primavera, MS Project.

Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter, tar ansvar, er endringsvillig og har meget gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner. Du forstår prosjektbehov og bidrar til løsninger. Du er praktisk, direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft.

AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften.

Noe reiseaktivitet kan forventes, både til vår miljøbase i Vats, og offshore.