AF Bygg Østfold søker erfaren Prosjektleder

AF Bygg Østfold er i vekst og søker nå etter en Prosjektleder med erfaring og gode resultater fra lignende stilling i bransjen.

Vi tror du kjennetegnes ved at du er nysgjerrig, liker utfordringer, samt trives med å ha ansvar. Du har høyere teknisk utdannelse og flere års relevant erfaring fra bransjen, og ønsker å være med å utvikle AF Bygg Østfold videre. Du har bostedsadresse med relativt kort reisevei til Østfold- og Folloområdet og trives med til å jobbe i team, der du får stor mulighet for varierte ansvarsområder og oppgaver. Du må kunne kommunisere godt på norsk muntlig/skriftlig for å bli vurdert. 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid entreprenør. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.