AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass og tunnel. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg. Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.


Nå søker vi etter fagarbeidere på vann- og frostsikring grunnet økende oppdragsmengde. Stillingen vil i første omgang være tiltenkt til vårt prosjekt E4 Förbifart Stockholm. Ønsket oppstart er 01.08.2023. 

 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Førerkort kl. C
  • Maskinførerbevis
  • Relevant fagbrev
  • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring innenfor vann- og frostsikring av tunneler eller øvrig tunnelarbeid

 

Deg som person
Som person har du et kompromissløst forhold til HMS, og har pågangsmot og evne til å ta ansvar og initiativ. Det er viktig at du trives med å jobbe med andre og positivt vil bidra til det profesjonelle, samt det sosiale miljøet på prosjektet. Arbeidshverdagen i et prosjekt kan være hektisk, derfor forventes det at du kan tilpasse deg raskt og prioritere mellom de viktige og mindre viktige oppgavene.Vi tilbyr
I AF Gruppen blir du del av et kollegafellesskap av engasjerte personer, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.