AF Anläggning AB söker en kvalificerad produktionskoordinator/planläggare till ett av Sveriges största och mest spännande infrastrukturprojekt!

 AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF genomför nu på uppdrag av Trafikverket, utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. AF Gruppen påbörjade arbetet sommaren 2020 och har hittills sprängt ut över 12 000 meter bergstunnel. Projektet är ett stort samhällsuppdrag med fokus på teknik, produktion, säkerhet, klimat och miljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionsplanläggare/koordinator kommer du att bli involverad och vara helt central i planeringen och koordineringen av de olika yrkesområdena som ingår i AF:s uppdrag. Vi har en mycket utmanande målsättning och milstolpe som kommer att ge dig professionella utmaningar i rollen. Du kommer att ingå i ett team för planering och bidra utifrån dina förutsättningar. Du kommer att få arbeta nära projektets produktionsledning och de olika stabsfunktionerna inom projektet för att bidra till optimerade produktionsförutsättningar i ett mycket komplicerat projekt. Det ingår även i rollen att utforma arbetsberedningar, vara ett stöd för produktionsledningen och vara en del av det tekniska teamet som ansvarar för produktionen i projektet.

Du kommer rapportera till den tekniska ledaren i projektet.

För att lyckas i denna roll, behöver du ha:

  • Relevant utbildning (till exempel ingenjör) gärna på kandidatnivå eller högre
  • Erfarenhet från bygg/anläggning
  • Några års erfarenhet med produktion och planering av anläggningsarbeten - du som är nyexaminerad är också välkommen att ansöka.
  • Erfarenhet från ledning och/eller personalansvar
  • Kunskap om planeringsverktyget MS Project och gärna även Tilos
  • Du behärskar engelska och svenska eller norska, i såväl tal som i skrift
  • B-körkort

Egenskaper

Som person är du nyfiken, resultatorienterad och har en stor arbetskapacitet, med fokus på produktivitet och genomförande. Hos oss får du en hel del frihet i ditt dagliga arbete, men det kräver att du själv kan strukturera arbetsdagen och att du visar initiativförmåga och tar självständigt ansvar för dina uppgifter.

Arbetsdagen i ett projekt kan vara hektisk där du förväntas anpassa dig snabbt och skilja mellan viktiga och mindre viktiga uppgifter.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta med andra och vill bidra positivt till både den professionella såväl som den sociala miljön på jobbet.

I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen

Anställningen avser heltid och arbetet kommer att utföras på vår anläggning på Lovö, Stockholm. Arbetstid är fyra- eller femdagarsvecka. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt.

Vi erbjuder

I AF blir du en del av en gemenskap av ett engagerade och kunnigt kollegium, som brinner för sina roller och för att uppnå goda resultat. I AF ser vi att välmående och prestation hänger ihop, och vi är stolta över att kunna visa upp både goda resultat för företaget och ett högt välmående bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och ser till att skickliga medarbetare får möjligheter att utvecklas.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner med bonussystem och möjlighet till delägarskap i AF-koncernen genom egna aktieprogram.

Adress: Ekerövägen 30, 178 93 Drottningholm

Kontaktpersoner:

Kjell-Marwin Lavik

Projektchef

Kjell-Marwin.Lavik@afgruppen.no

+47 909 43 025

Simona Milena Demir

HR - Koordinator simona.milena.demir@afgruppen.se

+46 730523079