Kunne du tenke deg å bli en del av et energiselskap i vekst? Kanskje du er lei av å bytte dimmere hos HR. og Fru. Hansen? Da er du den vi søker etter!

AF Energi er et selskap i AF Gruppen, og nå trenger vi flere nye elektrikere som ønsker et vidt spekter av arbeidsoppgaver.

Vår ambisjon er å finne energiløsninger som er gode for bunnlinja, for miljøet og for dem som skal leve og bo i norske bygg. Vi har et eget prosjekterings- og rådgivningsmiljø og vi tilpasser oss etter prosjektenes behov. Med energi som fellesnevner har vi et bredt tjenestespekter; alt fra mindre serviceoppdrag til entrepriser på mange hundre millioner, totalentrepriser og utførelsesentrepriser.

Du vil oppleve og bli en del av et større team der du også jobber tett med avdelingsledelsen. Vi satser på talenter, og om du er lysten på utvikling er du kanskje en av våre fremtidige ledere?

 

Arbeidsoppgaver:

  • Bygge nye elektriske anlegg
  • Feilsøking og utbedringer
  • Utføre tekniske oppgraderinger
  • Innsalg og gjennomføring av nødvendige oppgraderingstiltak
  • Sluttkontroll og dokumentasjon

 

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev elektriker
  • Førerkort klasse B
  • Flytende norsk skriftlig og muntlig
  • Minst 1 års arbeidserfaring med fagbrev
  • KNX erfaring ønskelig

 

Hvem ser vi etter:
Vi ser etter deg som er punktlig og serviceinnstilt. Du trives med samarbeid og ser nytten av å spille på lag for et best mulig resultat. Det er viktig for rollen at du har yrkesstolthet og interesse for faget.


Vi tilbyr:
I AF Energi blir du en del av et stort kollegium med engasjerte fagpersoner. Vi er sikre på at trivsel og gode prestasjoner henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant våre medarbeidere. AF Energi tilbyr også mulighet for medeierskap i AF Gruppen gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram