På Haga, fem mil nord for Oslo, finner du oss i AF Maskin. Hovedoppgaven vår er å forvalte alt av maskiner og utstyr som trengs for å drive AF sine prosjekter. Produktkatalogen vår omfatter alt fra dozere og brakker, til hjertestartere og renseanlegg. Vi har alt som trengs for å drive prosjekter, og holder styr på over 12.000 enheter som vi leier ut til alle selskaper og forretningsenheter i AF Gruppen.

Elektro utgjør en egen del av maskinavdelingen, og er ansvarlig for halvparten av disse enhetene. Vi har både lavspent og høyspent utstyr, og jobber med flere spennende produkter, som for eksempel under-, fordelings- og hovedsentraler, ladestasjoner, trafostasjoner, frekvensomformere og mykstartere.

Nå har du mulighet til å bli vår nye elektroformann, og lede å følge opp våre elektromontører på AF sin egen maskinavdeling. Du vil også få andre spennende og utfordrende oppgaver, for vi skal nemlig jobbe for å elektrifisere anleggsbransjen med bare elektriske anleggsmaskiner.

Felles for våre prosjekter er at du får være med på viktige samfunnsoppdrag, med fokus på teknologi, produksjon, sikkerhet, klima og miljø.

Som elektroformann vil du være et sentralt kontaktpunkt for våre elektromontører som jobber på elektroverkstedet her hos AF Maskin. Du må trives i en hektisk arbeidshverdag med fokus på høy kvalitet og sikkerhet på det elektriske utstyret som sendes ut til våre bygg- og anleggsprosjekter.

Du får også jobbe med:

  • Lede og støtte elektromontører i deres jobb på AF sin maskinavdeling
  • Følge opp bygging/ombygging av elektriske maskiner- og utstyr
  • Lede arbeidet med vedlikehold og klargjøring av elektrisk utstyr til AF sine prosjekter
  • Dokumentasjon av elektriske maskiner- og utstyr

Vi håper at du har:

  • God teknisk forståelse og interesse for faget
  • Teknisk fagskole eller bred erfaring som montør
  • Fagbrev gr L
  • Tverrfaglig interesse, for eksempel mekanisk
  • God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne
  • Kjennskap til bruk av Autocad og PC i arbeidshverdagen

Hos oss vil du trives hvis du er nysgjerrig og liker å sette deg inn i nye ting. Du må kunne kommunisere godt med andre, og det er en fordel om du har kunnskap om og erfaring fra bygg- og anleggsprosjekter. Elektroavdelingen i AF Maskin har ansvar for ventilasjon, pumping, radiosamband (UHF), adgangskontroll og brannvarsel, og erfaring innen disse områdene kan være en fordel, men ikke et krav.

Hos oss får du:

Kollegaer som tror på at trivsel og prestasjon henger sammen. Derfor er vi stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften og høy trivsel blant de ansatte. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Er du den vi leter etter? Da håper vi at vi hører fra deg!

Søknader blir fortløpende behandlet.