Virksomheten opplever stor etterspørsel etter våre tjenester innenfor energieffektivisering, service, drift og vedlikehold. For å møte denne etterspørselen søker vi flere motiverte medarbeidere og styrke vår fagkompetanse. Vi ønsker deg som har bred kompetanse og en ambisjon om personlig og faglig utvikling. Vi søker nå etter en dyktig prosjektleder med teknisk kompetanse, som ønsker å jobbe med spennende tverrfaglige prosjekter med energifokus.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Jobbe med bedriftens service- og rammeavtaler innen ventilasjon, kulde, rør og elektro
  • Utforme gode energitekniske tverrfaglige løsninger
  • Salg, kalkulasjon og gjennomføring av mindre prosjekter
  • Planlegge og lede prosjekter, herunder kontrakt, økonomi og rapporteringsansvar
  • Kundeoppfølging

 

Kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har relevant ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole, gjerne med fagbrev innen relevante tekniske fag. Noen års relevant erfaring er en fordel i denne stillingen. Vi verdsetter en bred tverrfaglig kompetanse der du evner å se helheten i tekniske installasjoner innenfor varme, kjøling, ventilasjon og automasjon.

Du kjennetegnes av å være kontaktskapende, nysgjerrig og ikke minst har du en selvstendig driv til å gjennomføre gode prosjekter. Du beholder roen i en hektisk hverdag og er tydelig i forhold til forventninger og kvalitet. Kombinert med dette er vi ute etter deg med forretningsteft, som har lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi.

En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

 

Vi tilbyr:

I AF Gruppen blir du en del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag- og resultatoppnåelse. I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenør-ånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr:
 

  • Bonusordning og aksje- og opsjonsprogram
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gunstig bilordning
  • En stilling i en solid bedrift med gode utviklingsmuligheter.