AF Anläggning AB söker en person till vårt administrativa team på ett av Sveriges största och mest spännande infrastrukturprojekt!

AF Anläggning AB är en del utav AF Gruppen som är en ledande entreprenör- och industrikoncern i Norge. AF genomför nu på uppdrag av Trafikverket, utbyggnaden av E4 Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm är en 21 km lång ny sträcka av E4:an som till stora delar byggs i tunnel från Kungens kurva i söder till Häggvik i norr. AF Gruppen påbörjade arbetet sommaren 2020 och har hittills sprängt ut över 12 000 meter bergstunnel. Projektet är ett stort samhällsuppdrag med fokus på teknik, produktion, säkerhet, klimat och miljö.

Arbetsuppgifter
I rollen som kontorskoordinator ingår du såväl i det administrativa arbetet på projektet samt det praktiska. Du kommer att ingå i ett team, men samtidigt vara självständig i din roll för att assistera och supportera andra avdelningar/funktioner på projektet. Denna roll fungerar som en ”spindel i nätet” och arbetar i lag med HR, Projektsekreterare, HMS och delar av projektledningen. Du kommer att hantera besök till projektet, sköta registrering och koordinering kring det. Du kommer att stötta HR och projektsekreterare på projektet med administrering av personalformalia som genereras vid kurser på projektet. Du kommer att få arbeta ihop med projektledningen för att etablera samt ajourhålla intern digital arkivering av protokoll och viktiga dokument. Utöver detta är dina arbetsuppgifter att koordinera kontoret och dess olika mötesrum/avdelningar, hantera telefon och mail, posthantering och bud.

I denna roll är arbetsdagarna varierande – ingen dag är den andra lik! Du kommer att utifrån dina förutsättningar få anta utmaningar och bidra till flertalet funktioner på projektet.

Du kommer rapportera till den assisterande projektchef i projektet.

För att lyckas i denna roll, behöver du ha:

  • Erfarenhet från liknande roller (receptionist, sekreterare, koordinator)
  • Gärna erfarenhet av ID06 hantering/bygg/anläggning
  • Datorvana och kunskaper i Outlook samt Excel
  • Du behärskar engelska och svenska eller norska, i såväl tal som i skrift
  • B-körkort

Egenskaper
Som person är du nyfiken, resultatorienterad och har en stor arbetskapacitet, med fokus på produktivitet och genomförande. Hos oss får du en hel del frihet i ditt dagliga arbete, men det kräver att du själv kan strukturera arbetsdagen och att du visar initiativförmåga och tar självständigt ansvar för dina uppgifter.

Arbetsdagen i ett projekt kan vara hektisk där du förväntas anpassa dig snabbt och skilja mellan viktiga och mindre viktiga uppgifter.

Det är viktigt att du trivs med att arbeta med andra och vill bidra positivt till både den professionella såväl som den sociala miljön på jobbet.

I urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
Anställningen avser heltid och arbetet kommer att utföras på vår anläggning på Lovö, Stockholm. Arbetstid är kontorstider och i denna roll behöver man vara on site. Tillträde sker enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt.

Vi erbjuder
I AF blir du en del av en gemenskap av ett engagerade och kunnigt kollegium, som brinner för sina roller och för att uppnå goda resultat. I AF ser vi att välmående och prestation hänger ihop, och vi är stolta över att kunna visa upp både goda resultat för företaget och ett högt välmående bland de anställda. Vi värdesätter entreprenörsanda och ser till att skickliga medarbetare får möjligheter att utvecklas.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner med bonussystem och möjlighet till delägarskap i AF-koncernen genom egna aktieprogram.

Adress: Ekerövägen 30, 178 93 Drottningholm