Liker du å jobbe med planlegging og logistikk i store byggeprosjekter og er klar for nye utfordringer?

AF Bygg Østfold er den ledende byggentreprenøren i Østfold på både offentlige og private bygg. Vi har høye ambisjoner for fremtiden, og har store og spennende prosjekter i vår portefølje. Nå er vi på jakt etter en ny planleggingsleder som skal lede og utvikle vårt arbeid med fremdrifts- og logistikkplanlegging.

Hos oss vil du få både ansvar og utfordringer, og jobbe med store og spennende prosjekter. Blant annet bygger vi nå FARA, som er et nytt renseanlegg i Fredrikstad. Renseanlegget skal bidra til en renere Oslofjord, og vi er stolte av å få være med på dette.

Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, og at du vil få muligheten til å utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Som planleggingsleder vil du få et betydelig ansvar innen prosjektstyring i store og interessante prosjekter, og du vil være en viktig bidragsyter mht. å sikre optimal prosjektgjennomføring. Vi benytter LEAN-metodikk i vårt planleggingsarbeid og involverende planlegging og Last Planner System er bl.a. begreper du bør kjenne godt. Du vil få ansvar for å sikre etterlevelse og beste praksis for prosjektplanlegging iht. til denne måten å jobbe med planleggingsarbeid på.

Stillingen innebærer stor grad av operativ ledelse. Du vil få ansvar for å følge opp prosjektmedarbeidere, gi opplæring i bruk av metode og verktøy. Arbeidete vil i perioder bringe deg ut på våre byggeplasser.

Vi ønsker at du:

  • Er strukturert og systematisk
  • Liker å lede og samarbeide med andre
  • Tar initiativ
  • Har erfaring med planlegging og prosjektgjennomføring iht. nevnte metoder

Vi ønsker også at du har høyere teknisk utdannelse, og relevant byggfaglig bakgrunn med god kunnskap om planleggingsverktøy. Du bør også ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vil du være med å drive planleggingsarbeidet i AF Bygg Østfold fremover? Da håper vi at vi hører fra deg!