Hopp til hovedinnhold
Sök sommarjobb 2023!

Sök sommarjobb 2023!

  Sommarjobb i AF 2023 − kan du se det framför dig? Sommarjobb på ett av våra projekt ger dig en möjlighet att lära känna AF bättre – och vi vill lära känna dig! Redan från dag ett får du bidra till våra projekt och lära dig mer av våra duktigaste medarbetare. Många av våra nuvarande medarbetare har rekryterats via vårt sommarjobbsprogram. Här hittar du lediga jobb och lär känna våra bolag och projekt.
  • Fem tips från Annette

   Annette, rekryteringschef i AF Gruppen, ger dig tipsen som tar dig närmare sommarjobbet.

  • Var dig själv!

   Vi vill gärna lära känna dig och förstå vad du brinner för. Det är fritt fram att vara personlig och visa humor. En CV kan se olika ut. Vi har ingen mall. Vi tycker det är kul när kandidaten sticker ut och visar det lilla extra.

  • Berätta vad som motiverar dig

   Varför söker du jobbet? Vad triggar dig? Det är det klokt att tänka igenom varför du vill ha jobbet. Ge oss gärna konkreta exempel på vad du kan bidra med och varför du är den rätta kandidaten för oss. Det är ok att lyfta fram sig själv!

  • Vi bedömer inte dina betyg

   Vi är nyfikna på hela din bakgrund. Vilken inriktning? Vilket utbildningsinstitut? Vilket år i utbildningen? Har du en specialisering som är extra intressant? Du behöver inte ha ett visst snittbetyg för att jobba hos oss. Vi ser på helheten.

  • All erfarenhet är bra erfarenhet

   Vi bedömer hela din erfarenhet! Den visar att du kan samspela med andra och kan leverera på specifika krav. Din erfarenhet från universitet eller högskola är guld värd! Du ska bara lära dig att omsätta den i praktiken, men det hjälper vi dig med.

  • Håll tungan rätt i mun

   Lägg lite tid på att läsa igenom din ansökan en extra gång. Tips: Låt gärna någon annan ta en titt. Överraskande många skriver fel roll eller företag i ansökan och CV. Det exkluderar dig inte, men mycket slarv försämrar helhetsintrycket.

  • AF-posten artikkel
   Sommarjobbet som gör dig varm i kläderna

   Vilka spännande arbetsuppgifter sätter dina kunskaper på prov när du sommarjobbar hos AF Gruppen? Vilken är den största skillnaden mellan studierna och det verkliga arbetslivet? Juriststudenterna Cornelia Yttermyr och Vendela Schörling berättar.

   25.01.2023

  Kontakta oss