Hopp til hovedinnhold
Våra byggtjänster i Sverige omfattar både nybyggnation, ombyggnad och renovering av bostäder och lokalbyggnader. Vi lägger stor vikt på att ha goda kundrelationer och har många nöjda kunder. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att hitta effektiva lösningar som uppfyller framtidens miljö- och energikrav. God innemiljö och energieffektivitet är en självklarhet och vi erbjuder er stöd när ni vill miljöcertifiera er byggnad.

Aktuellt

 • HMB bygger nya bostäder i attraktiva Eskilstuna

  HMB Construction bygger 65 nya hyresrätter i Munktellstaden och 59 bostadsrättslägenheter i Odlareskogen, ett viktigt tillskott av bostäder i en av Sveriges mest snabbväxande kommuner.

  Publicerad: 16.10.2019

 • HMB bygger bostäder i snabbväxande Eskilstuna

  AF Gruppens dotterbolag HMB Construction har tecknat avtal med Eskilstuna Kommunfastigheter om att bygga 65 nya hyresrätter i den nya Munktellstaden. Kontraktssumman uppgår till ca 112 MSEK.

  Publicerad: 11.10.2019

 • AF Gruppen förvärvar Betonmast tillsammans med ledningen i Betonmast

  AF Gruppen ASA har, via Betonmast Holding AS, ett företag som ägs till 66 procent av AF Gruppen och till 34procent av ledningen och tidigare aktieägare i Betonmast, ingått avtal med styrelsen i BetonmastHæhre AS om köp av 100 procent av aktierna i Betonmast AS.

  Publicerad: 19.08.2019

Se fler nyheter