Hopp til hovedinnhold
Våra byggtjänster i Sverige omfattar både nybyggnation, ombyggnad och renovering av bostäder och lokalbyggnader. Byggprojekt utförs av AF Bygg Göteborg, AF Bygg Syd och HMB Construction. Vi lägger stor vikt på goda kundrelationer och har många nöjda kunder. I nära samarbete med våra kunder hittar vi effektiva lösningar som uppfyller framtidens miljö- och energikrav. Vi erbjuder stöd när ni vill miljöcertifiera er byggnad.

Aktuellt

 • Betonmast och AF Gruppen stärker sin byggverksamhet i Göteborg

  Betonmast Göteborg och AF Bygg Göteborg går samman och blir ett bolag under 2021. Bolagen ingår i samma koncern, AF Gruppen. Målet med samgåendet är att stärka erbjudandet till marknaden, öka möjligheterna att ta fler större uppdrag och ge än bättre utvecklingsmöjligheter till medarbetarna.

  Publicerad: 14.01.2021

 • Vald som entreprenör av Bergen kommun

  LAB Entreprenør, ett företag i AF Gruppen har av Bergen kommun valts som entreprenör för renovering och ombyggnation av den gamla lärarhögskolan på Landås i Bergen.

  Publicerad: 27.11.2020

 • Bygger lägenheter för OBOS i Fornebu

  AF Gruppen har ingått avtal med Storøykilen Utvikling, ett helägt dotterbolag till OBOS Fornebu, om att bygga bostadsprojektet Storøykilen etapp 1 i Fornebu i Bærum.

  Publicerad: 20.11.2020

Se fler nyheter