Hopp til hovedinnhold
Våra byggtjänster i Sverige omfattar både nybyggnation, ombyggnad och renovering av bostäder och lokalbyggnader. Vi lägger stor vikt på att ha goda kundrelationer och har många nöjda kunder. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att hitta effektiva lösningar som uppfyller framtidens miljö- och energikrav. God innemiljö och energieffektivitet är en självklarhet och vi erbjuder er stöd när ni vill miljöcertifiera er byggnad.

Aktuellt

 • AF Gruppen bygger ut Älmhults vattenverk

  AF Gruppens dotterbolag i Sydsverige, AF Bygg Syd, har av Älmhults kommun utsetts till generalentreprenör för om- och tillbyggnad av Älmhults vattenverk. Kommunen växer och åtgärderna ska säkerställa framtidens försörjning av dricksvatten.

  Publicerad: 17.09.2018

 • AF Gruppen förstärker sin satsning i Bergen

  LAB AS, ett dotterbolag till AF Gruppen (AFG) har ingått ett intentionsavtal med Helgesen Tekniske Bygg AS (HTB) med syftet att köpa 70 procent av aktierna i bolaget.

  Publicerad: 27.08.2018

 • AF Gruppen bygger 149 lägenheter på Grünerløkka i Oslo

  AF Gruppen har ingått ett avtal med Sofienberggaten 21-23 AS om att bygga bostadsprojektet ”Mills-kvarteret” på Grünerløkka i Oslo. Bostadsutvecklingsföretaget ägs av Agra, Canica och Macama (40 % / 40 % / 20 %).

  Publicerad: 29.06.2018

Se fler nyheter