Hopp til hovedinnhold

Styrelsen

  Styrelsen i AF Gruppen

  • Hege Bømark

   Hege Bømark

   Styrelseledamot (född 1963)

   Bakgrund som finansanalytiker i Fearnley Finans (Fonds) AS och Orkla Finans (fondmäkling) AS. Har tidigare varit styrelsemedlem bland annat i Norwegian Property ASA, Fornebu Utvikling ASA och BWG Homes ASA. Och är i dag styrelsemedlemUtbildning i Europris ASA och OBOS-banken AS. Civilekonom från Norges Handelshögskola.

  • Kristian Holth

   Kristian Holth

   Styrelseledamot (född 1984)

   Ekonomidirektör på KB Gruppen Kongsvinger AS. Tidigare ekonomidirektör och controller på Contiga AS. Har även erfarenhet från McKinsey & Company. Styrelsemedlem i bl.a. Gunnar Holth Grusforretning AS och BRG Entrepenør AS. Utbildning: Civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från NTNU.

  • Saloume Djoudat

   Saloume Djoudat

   Styrelseledamot (född 1977)

   Djoudat har varit partner i Bull & Co Advokatfirma AS sedan 2013 och har tidigare haft positionen som generaladvokat i Uno-X Energi AS. Saloume Djoudat är chef för företag på Bull & Co, och är specialiserad på bolagsrätt, inklusive M&A och kontraktsförhandlingar. Saloume är också styrelseledamot i Atea ASA. Djoudat är utexaminerad från juridiska fakulteten vid Oslo universitet.

  • Hilde Kristin Herud

   Hilde Kristin Herud

   Styrelseledamot

   General Manager för Tremco CPG (Construction Product Group) i Norge. Hon var tidigare verkställande direktör för Norgips och vice ordförande i NHO Byggevareindustriens styrelse. Herud har en Master of Arts (MA) av utbildning, och har genomgått "Executive Board Program" vid INSEAD.

  • Arne Sveen

   Arne Sveen

   Styrelseledamot (född 1970)

   Arbetstagarrepresentant. Förtroendeman och huvudskyddsombud på AF. Har arbetat på AF sedan 1999, de senaste åren som HTV/HVO på AF med ansvar för Kollektivavtal för byggnadsindustrin. Har tidigare arbetat som kranförare och med markarbeten på AF Bygg i Oslo.

  • Espen Jahr

   Espen Jahr

   Styrelseledamot (född 1972)

   Arbetstagarrepresentant. HMS-chef på AF Decom. Jahr var en av grundarna av och har lett AF Gruppens interna företagshälsovård under 14 år. Jahr har erfarenhet som HMS-chef i projekt. Han har tidigare erfarenhet som företagssjuksköterska vid Institutt for Bedriftshelsetjeneste/Bedriftshelse Norge. Han har en masterexamen i hälsa/ledning.

  • Hilde Wikesland Flaen

   Hilde Wikesland Flaen

   Styrelseledamot (född 1963)

   Employee representative. Has been with AF Gruppen since 2008 and has held various roles within the company, including project engineer, operations manager, construction manager and contract manager. Education: Chartered engineer in Building technology and architecture from UMB.