Hopp til hovedinnhold

Hotell Tylösand

AF Bygg Syd har rivit den äldre delen av hotellet kallad Strandhuset och uppfört det ”Nya Strandhuset” vid sanddynerna i Työsand utanför Halmstad.

Projektstatus

   Sep 2010
   Jun 2011

   Om projektet

   Den nya hotellbyggnaden innehåller konferenslokaler, 66 dubbelrum, sju sviter av varierad storlek samt ett tiotal kontorsrum fördelad på seks plan. I projektet utfördes även en utbyggnad av den befintliga hotellfoajén. Projekttiden varade under nio månader och oerhört pressad, men AF Bygg Syd lyckades att på utsatt tid leverera nybyggnaden till mycket nöjd kund. Hotellet välkomnade de första gästerna i juni när deras högsäsong började.

    AF Gruppen

    Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad

    Kändishotell i sommarmecka

    Hotel Tylösand ägs av Björn Nordstrand och Roxette-stjärnan Per Gessle, och har etablerat sig som ett av västkustens mest unika upplevelsecentrum med exklusiva restauranger, konferenslokaler, spa, nattklubbar och en kapacitet på cirka 3 000 personer. På sommaren sjuder området av liv, vilket också ställer krav på AF:s byggprojekt.

    Nyckeln här är god planering och erfarenhet. Vi känner varandra och vi vet hur vi ska närma oss både kunder och arkitekter för att hitta de bästa lösningarna. Vi har lyckats skapa en mycket god stämning och dialog trots en kort byggtid, och det vi har lärt oss har vi tagit med oss in i nya projekt både för denna kund och i AF Bygg Syd.
    Roger Persson, VD för AF Bygg Syd

    Projektinfo

    Projekttyp: Företagsbyggnader
    Affärsenhet: AF Bygg Syd AB
    Kund: Tylösands Havsbad
    Entreprenadform: Totalentreprenad