- AF Gruppen har ett stort engagemang i Mälardalen idag och AF Projektutveckling ser stora möjligheter i den marknaden. Med Adam som ny regionchef i Mälardalen ser vi fram emot att utveckla vår verksamhet, säger Jonas Skingley, vd i AF Projektutveckling.

Adam Hantash kommer senast från rollen som affärsutvecklare på Skanska BoKlok. Han har gedigen erfarenhet från hela kedjan inom bygg- och fastighetsbranschen, och har arbetat både inom nyproduktion och projekt- och affärsutveckling.

- Jag drivs av att utveckla nya affärer och skapa resultat. I AF Projektutveckling får jag vara med från start, skapa trovärdighet för oss som bolag och bygga vår plattform i Mälardalen, säger Adam Hantash.

Det nya regionkontoret för AF Projektutveckling placeras i Västerås, och samlokaliseras med byggentreprenören HMB Construction, som också är en del av AF-familjen i Sverige.

För mer information, kontakta gärna:

Jonas Skingley, vd AF Projektutveckling, 070-979 00 07

Adam Hantash, Regionchef Mälardalen, 070-994 98 67

 

AF Projektutveckling utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter. Vi förvärvar utvecklingsbar mark och skapar attraktiva platser för att leva, bo och arbeta. I nära samarbete med kommuner och partners tar vi oss an såväl omfattande stadsutvecklingsprojekt som enstaka kvarter eller byggnader.